Breng het conflict tot een goed einde — vind rust en helderheid

Ontdek hoe je je conflict tot een goed eind brengt, zonder dat het escaleert

Voor ondernemers, die verwikkeld zijn in een juridisch conflict

Mijn belofte aan jou:

De onbelichte, pijnlijke kanten van elk juridisch conflict

Mijn naam is Barbara van Riel. Als jurist en mediator help ik al meer dan 20 jaar ondernemers met het oplossen van hun conflict.

In die 20 jaar heb ik van heel dichtbij gezien wat procederen met je doet. Het maakt onzeker. De uitkomst is ongewis. Het kost veel geld.

En er is nog een belangrijk aspect. Want hoe gelijk je ook hebt: recht hebben is niet hetzelfde als recht krijgen.

Toen ik zelf in een conflict terechtkwam, voelde ik pas wat een juridisch conflict écht met je doet. 

Je wordt met de dag onrustiger, slaapt slecht, piekert je suf en wordt heen en weer geslingerd tussen woede en angst. En het conflict is de hele dag top of mind. 

 

Maar voor jou hoeft het niet zo te zijn

Door mijn eigen persoonlijke ervaringen met het hebben van een heftig juridisch conflict, weet ik wat jij nu wil. Dat gaat om drie dingen:

Als je dat bereikt, nee: als je daar zicht op hebt, kom je ook meteen uit de overlevingsstand waarin je nu waarschijnlijk zit.

En doe je weer waar jij blij van wordt: vrijuit ondernemen, een liefdevolle partner zijn, een fijne vader of moeder voor de kids.

Altijd een oplossing

Ik richt me zowel op het conflict (het juridische deel), als op jou. Jij en je conflict zijn namelijk met elkaar verbonden. Deze systematische aanpak werkt. In 100% van de gevallen.

Persoonlijke benadering

Ik ben meer dan 20 jaar jurist en mediator, én ervaringsdeskundige. Toen ik zelf in een conflict zat, ontdekte ik wat nodig is om je conflict tot een goed einde te brengen. Die kennis en ervaring zet ik nu in om jou te helpen.

Gemakkelijk toepasbaar

Mijn handreikingen zijn altijd afgestemd op jouw specifieke en unieke situatie. Waardoor je ze gemakkelijk kunt toepassen. Vaak merk je al direct resultaat: meer helderheid, energie en rust in je hoofd en in je lijf. 

Eeuwenoud principe

De methode die ik hanteer is gebaseerd op een eeuwenoud principe: ‘Zo binnen, zo buiten’.

Je conflict is een afspiegeling van wat zich diep van binnen bij jou afspeelt. Onbewust. Want – als je bent zoals de meeste mensen – dan heb je dit niet in de gaten.

Dáár ligt de sleutel tot het succes. Van grip en controle over de situatie terugkrijgen. Van het conflict tot een goed einde brengen.

De sleutel ligt in jou.

Een lang bewaard geheim. Althans in de wereld van juridische conflicthantering.

Ik heb dit principe uitgewerkt in een concrete, makkelijk toepasbare methodiek die inmiddels haar waarde al vele malen in de praktijk heeft bewezen.

Mijn methodiek is ook voor jou beschikbaar — en met een aantrekkelijk aanbod

Afhankelijk van de omvang van je conflict (dat beoordeel ik aan de hand van de stukken die je me toestuurt) komen we een vaste prijs overeen.

Dat is je investering in de oplossing van je conflict.

Het traject bestaat uit twee delen: een juridisch traject en een persoonlijk traject. Juridisch, want je hebt nu eenmaal een conflict — dat kunnen we niet ontkennen. En dit conflict verdient alle aandacht en zorg die ik als juridisch expert je kan bieden. 

Maar daar stopt het niet. We kijken óók naar de relatie tussen jou en het conflict. Want het feit dat je een conflict hebt, zegt ook iets over jou. Dat is het persoonlijke deel.

Het conflict nodigt je uit om te kijken naar wat het is in jou dat door dit conflict wordt aangeraakt. Je ontdekt dat je bepaalde overtuigingen of gedachtenpatronen hebt, die je eigenlijk al langere tijd tegenwerken. 

Daar mag je dus liefdevol naar kijken — samen met mij of alleen. Ik reik je de tools aan. En als je die uitdaging aangaat, merk je dat de onrust die je nu (al zolang) voelt, wegebt. Je krijgt weer een heldere kijk op de werkelijke situatie. En je bent beter dan ooit in staat om de juiste afwegingen te maken.

Waarna we samen doelgericht de juiste stappen zetten om een goed einde te maken aan je conflict. Zonder dat het conflict escaleert. 

Daarnaast: deze kennis en ervaring neem je mee voor de rest van je leven, zodat je nooit meer in dezelfde situatie terechtkomt als nu. 

Gegarandeerd. 

Heb ik ook nog twee extra's voor je

Je investering

Je investering in mijn traject is afhankelijk van de grootte en complexiteit van je conflict. Eén ding is echter zeker: je bent altijd vele malen voordeliger uit als je met mijn methode aan de slag gaat. 

En je brengt (zelf) het conflict tot een goed einde. Gegarandeerd. 

 

Twijfel je of mijn aanpak werkt in jouw situatie?
Ik draai het om: werkt het niet, dan krijg je een refund.

Dit is mijn voorstel: jij doorloopt alle stappen die ik je aanreik.
Geen resultaat binnen de afgesproken termijn? Een mailtje, een check en ik stort je investering terug.

Wat klanten zeggen

5/5

“Het feit dat werkelijk wordt gezien wat nodig is, helpt enorm”

Ik wilde meer rust in mijn systeem. Door de aanpak van Barbara ervaar ik minder spanningen en heeft mijn creativiteit een boost gehad. Ik heb nu meer dan ooit voor ogen wat te doen. 

Dat gezien wordt wat werkelijk nodig is, helpt enorm. Chapeau!

– Rebecca de Boer, Buitenplaats de Blauwe Meije

5/5

“Door de persoonlijke aanpak wisten we een rechtszaak te voorkomen”

Ik had een ernstig conflict met mijn zakenpartner.

Een rechtszaak dreigde met alle financiële gevolgen van dien voor mij en voor mijn zakenpartner. Ik wist me werkelijk geen raad waar te beginnen.

Door de persoonlijke aanpak van Barbara wisten we een rechtszaak te voorkomen, kregen we juiste intenties terug en konden we emotioneel en financieel weer verder met ons leven.

– Wim Wentink, directeur Triple – S 

5/5

Jouw interventie heeft uiteindelijk geleid tot de oplossing “

Het opstapelen van rommel in je leven die aan jou als persoon blijft hangen. Nu is dit probleem opgelost en het hoofdstuk met de personen in kwestie afgesloten.

Het doel was om beweging te krijgen in het verhaal. Door de interventie van Barbara is dit gelukt. Personen hebben ieder een stap gedaan naar de oplossing. De aanpak, een vorm van mediation in combinatie met meer bewustwording, heeft gewerkt. 

Iedereen was tevreden met de uitkomst. 

– Wim, directeur The Piq BV

5/5

“Ik heb een betere mindset en ben erg gegroeid als mens”

Ik had grote financiële problemen. Barbara heeft niet alleen mijn financiële problemen opgelost door een crediteurenakkoord.

Maar mij ook laten inzien wat maakte dat ik in deze situatie terecht ben gekomen. Ze heeft me daarbij hele praktische tools aangereikt. Die ik nog steeds gebruik.

Ik heb nu een veel betere (geld)mindset en ben erg gegroeid als mens.

– Guido

Gegarandeerd een goed einde aan je conflict — zonder dat het escaleert?

Plan een gratis gesprek in. Klik op de button hieronder

Klik als je gelooft dat ook jij het in je hebt om krachtig en vol (zelf)vertrouwen je conflict op te lossen