Vind de oplossing voor je conflict — en ga weer ondernemen

Ontdek hoe je een oplossing snel binnen handbereik hebt, zonder een leger aan juristen

Voor ondernemers, die verwikkeld zijn in een juridisch conflict

Met mijn aanpak Door Conflict naar Succes

De onbelichte, pijnlijke kanten van elk juridisch conflict

Mijn naam is Barbara van Riel. Als jurist help ik al meer dan 20 jaar ondernemers hun conflict oplossen.

In die 20 jaar heb ik van heel dichtbij gezien wat procederen met je doet. Het maakt onzeker. De uitkomst is ongewis. Het kost veel geld.

En er is nog een belangrijk aspect. Want hoe gelijk je ook hebt: recht hebben is niet hetzelfde als recht krijgen.

Toen ik zelf in een gerechtelijke procedure terechtkwam, voelde ik wat een juridisch conflict écht met je doet.

Je wordt met de dag onrustiger, slaapt slecht, piekert je suf en wordt heen en weer geslingerd tussen woede en angst

Maar voor jou hoeft het niet zo te zijn


Doordat ik zelf ooit  een juridisch conflict heb gehad, weet ik als geen ander wat jij nu wil. Dat gaat om drie dingen:

Als je dat bereikt, nee: als je daar zicht op hebt, kom je ook meteen uit de overlevingsstand.

En doe je weer waar jij blij van wordt: ondernemen, een gezellige partner zijn, een leuke papa of mama voor de kids.

Altijd een oplossing

Ik richt me zowel op het conflict (het juridische deel), als op jou. Jij en je conflict zijn namelijk met elkaar verbonden. Deze systematische aanpak werkt. In 100% van de gevallen.

Persoonlijke benadering

Ik ben meer dan 20 jaar jurist en mediator, én ervaringsdeskundige. Toen ik zelf in een conflict zat, ontdekte ik wat wel werkt. Die kennis en ervaring zet ik nu in om jou te helpen.

Gemakkelijk toepasbaar

Mijn handreikingen zijn altijd afgestemd op jouw specifieke en unieke situatie. Waardoor je ze gemakkelijk kunt toepassen. Vaak merk je al direct resultaat: meer energie en rust.

Eeuwenoud principe

De methode die ik hanteer is gebaseerd op een eeuwenoud principe: ‘Zo binnen, zo buiten’.

Je conflict is een afspiegeling van hoe je je van binnen voelt. Onbewust. Want – als je bent zoals de meeste mensen – dan heb je dit niet in de gaten. 

Dáár ligt dan ook meteen de sleutel tot het succes. Van het terugkrijgen van de controle over de situatie. Van de oplossing voor je conflict.

De sleutel ligt in jou.


Een lang bewaard geheim. Althans in de wereld van juridische conflictoplossing.

Ik heb dit principe uitgewerkt in een concrete methodiek die inmiddels haar waarde al vele malen in de praktijk heeft bewezen.

Mijn methodiek is ook voor jou beschikbaar — en nu met een aantrekkelijk aanbod (50% korting op de adviesprijs)

Afhankelijk van de omvang van je conflict (dat beoordeel ik aan de hand van de stukken die je me toestuurt) komen we een vaste prijs overeen.

Dat is je investering in de oplossing van je conflict.

Het traject bestaat uit twee delen: een juridisch traject en een persoonlijk traject. Juridisch, want je hebt nu eenmaal een conflict — dat kunnen we niet ontkennen.

Maar daar stopt het niet. We kijken óók naar de relatie tussen jou en het conflict. Want het feit dat je een conflict hebt, zegt ook alles over jou. Dat is het persoonlijke deel. 

Mijn begeleiding is erop gericht dat jij begrijpt wat maakt dat het conflict op je pad is gekomen.  Want dat is niet zonder reden (Wees eens eerlijk; vraag je jezelf niet af: ‘waarom overkomt mij dit?‘).

Het conflict laat je zien dat het tijd is om constructief aan de slag te gaan met bepaalde overtuigingen of gedachtenpatronen. Om ze onder ogen te zien. En er mee te dealen.

En als je die uitdaging aangaat, dan durf ik je te garanderen dat de onrust die je (nu al zolang) voelt, weg ebt. Je krijgt weer een heldere kijk op de werkelijke situatie. En je bent beter dan ooit in staat om de juiste afwegingen te maken.

En daardoor zet je  —  samen met mij —  de juiste stappen om een einde te maken aan je conflict. Zonder gedoe. Zonder tussenkomst van een rechter. 


Gegarandeerd.

Heb ik ook nog twee extra's voor je

Je investering

Je investering in mijn traject is afhankelijk van de grootte en complexiteit van je conflict. Eén ding is echter zeker: je bent altijd vele malen voordeliger uit als je met mijn methode aan de slag gaat. 

En je lost je conflict op.

 

Ik heb een speciaal aanbod voor je

Een aanbod dat je niet kunt afslaan. Tenminste als jij echt wilt dat je conflict wordt opgelost. En het liefst de kortste weg volgt.

Ik bied je nu  50% korting op de vaste adviesprijs — voor het oplossen van je conflict. Ik wil namelijk dat je zelf ervaart, dat het werkt. 

Ja, Barbara, ik weet genoeg>>>

Ik maak nu een afspraak met je om mijn casus te bespreken. En ik ontvang 50% korting op de vaste prijs voor het oplossen van mijn conflict

Voor wie is 'Door Conflict naar Succes' (en voor wie zeker niet)

Door Conflict naar Succes is een unieke methode om je conflict bij de kern aan te pakken. En op te lossen. Voor ondernemers die gericht zijn op resultaat en bereid zijn om naar het eigen aandeel in het conflict te kijken.

Want dat is echt nodig wil je gegarandeerd een duurzame oplossing.

Dus als je denkt dat ik het conflict voor je oplos, dan moet ik je teleurstellen. Gaat niet gebeuren.

We doen het samen. Of we doen het niet.

Dat is de deal.

Maar dan krijg je ook echt waarde voor je geld. Dat beloof ik je.

Wat klanten zeggen

5/5

“Het feit dat werkelijk wordt gezien wat nodig is, helpt enorm”

Ik wilde meer rust in mijn systeem. Door de aanpak van Barbara ervaar ik minder spanningen en heeft mijn creativiteit een boost gehad. Ik heb nu meer dan ooit voor ogen wat te doen. 

Dat gezien wordt wat werkelijk nodig is, helpt enorm. Chapeau!

– Rebecca de Boer, Buitenplaats de Blauwe Meije

5/5

“Door de persoonlijke aanpak wisten we een rechtszaak te voorkomen”

Ik had een ernstig conflict met mijn zakenpartner.

Een rechtszaak dreigde met alle financiële gevolgen van dien voor mij en voor mijn zakenpartner. Ik wist me werkelijk geen raad waar te beginnen.

Door de persoonlijke aanpak van Barbara wisten we een rechtszaak te voorkomen, kregen we juiste intenties terug en konden we emotioneel en financieel weer verder met ons leven.

– Wim Wentink, directeur Triple – S 

5/5

Jouw interventie heeft uiteindelijk geleid tot de oplossing “

Het opstapelen van rommel in je leven die aan jou als persoon blijft hangen. Nu is dit probleem opgelost en het hoofdstuk met de personen in kwestie afgesloten.

Het doel was om beweging te krijgen in het verhaal. Door de interventie van Barbara is dit gelukt. Personen hebben ieder een stap gedaan naar de oplossing. De aanpak, een vorm van mediation in combinatie met meer bewustwording, heeft gewerkt. 

Iedereen was tevreden met de uitkomst. 

– Wim, directeur The Piq BV

5/5

“Ik heb een betere mindset en ben erg gegroeid als mens”

Ik had grote financiële problemen. Barbara heeft niet alleen mijn financiële problemen opgelost door een crediteurenakkoord.

Maar mij ook laten inzien wat maakte dat ik in deze situatie terecht ben gekomen. Ze heeft me daarbij hele praktische tools aangereikt. Die ik nog steeds gebruik.

Ik heb nu een veel betere (geld)mindset en ben erg gegroeid als mens.

– Guido

Twijfel je of dat het werkt in jouw situatie?

Ik draai het om: werkt het niet, dan krijg je een refund.

Dit is de deal: jij doorloopt alle stappen die ik je in de komende drie maanden aanreik. Geen resultaat? Een mailtje, een check en ik stort je investering terug.

Je loopt geen enkel risico

Gegarandeerd een oplossing voor je conflict — zonder tussenkomst van de rechtbank?

én 50% korting op de vaste adviesprijs?

Boek nu je gratis kennismakingsgesprek. Klik op de button hieronder

Klik voor een oplossing van je conflict

Groet,

mr. Barbara van Riel 

PS: Wil je een duurzame oplossing voor je conflict? Neem eigen verantwoordelijkheid: kijk naar de werkelijke oorzaak van je conflict. En ga daarmee aan de slag.

Dat gaat je verder helpen. Ik geef je daarbij concrete tools in handen. Die er toe leiden dat je weer grip krijgt op de situatie. De oplossing is binnen handbereik.

Je krijgt nu 50% korting op je investering om je conflict op te lossen. Dit aanbod is slechts enkele dagen geldig.

PPS: Stap nu in en ontvang het waardevolle handboek: LOS JE CONFLICT OP IN 7 STAPPEN. En een handige Cheat Sheet: 5 do’s die je eenvoudig kan inzetten in je dagelijks leven om deze rollercoaster het hoofd te bieden.

PPPS: je krijgt 90 dagen garantie. Volg mijn aanwijzingen op en je krijgt de oplossing van je conflict binnen handbereik. Gegarandeerd.

Je hebt nu twee keuzes — waarvan er eentje logisch is


Keuze 1: 
Je doet wat je tot zover hebt gedaan en je kijkt het nog even aan.  In de hoop dat het misschien toch nog lostrekt. Dat conflict.

De uitkomst is voorspelbaar: je krijgt meer van hetzelfde.

Standpunten zullen zich nog meer verharden. Stress zal toenemen. En je focus en ondernemerslust zullen gegarandeerd met rasse schreden de deur uitlopen.

OF


Keuze 2: 
je neemt je eigen verantwoordelijkheid. Je durft naar binnen te kijken. Naar wat maakt dat jíj in dit conflict zit. En je gaat daar concreet mee aan de slag.

Je pakt de kansen en mogelijkheden die je vervolgens krijgt om je conflict op te lossen. Zodat jij weer rust, vrijheid en geluk ervaart. Maar ook weer de lust om te ondernemen.

Dat is wat Door Conflict naar Succes voor jou doet.

Waarom zou je dit níet willen?

Het enige wat je hoeft te doen, is het besluit nemen om er voor te gaan.

Klik op de button hieronder.

En ik profiteer meteen van 50% korting op de adviesprijs