Hoe je als ondernemer uit je juridische conflict komt - zonder tussenkomst van de rechter

Weer vrij en vol energie ondernemen en leven

De onbelichte, pijnlijke kanten van elk juridisch conflict

Mijn naam is Barbara van Riel. Als jurist en mediator help ik al meer dan 20 jaar ondernemers bij het oplossen van zakelijke conflicten.

In die 20 jaar heb ik van heel dichtbij gezien wat een zakelijk conflict met je doet. 

Maar toen ik zelf in een conflict terecht kwam, wist ik het pas écht. Het conflict kwam onder mijn huid. En blokkeerde me in bijna alles wat ik deed.

In die tijd heb ik ontdekt wat écht nodig is om je conflict op te lossen — zonder tussenkomst van de rechter.

Voor jou hoeft het niet zo te zijn

Er is een manier om als ondernemer zelf je juridische conflict op te lossen waardoor je:

Ontdek hoe ook jouw leven 180 graden kan veranderen

Als je een juridisch conflict hebt, heb je behoefte aan duidelijkheid. Je wilt weten waar je aan toe bent, zodat je weer verder kunt. 

De situatie duurt te lang. Je wil niets liever dan dit hele gedoe achter je laten. En weer lekker vol energie en vrij uit ondernemen en leven.

Maar het lukt niet. 

De #1 reden waarom het je niet lukt, vertel ik je zo.

Eerst het goede nieuws. Er is namelijk iets aan te doen, en jíj hebt daar zelf grip op.

Dat is iets wat dus wél lukt.

Goed, je kunt er dus iets aan doen. Nu moet je alleen nog weten wat te doen. En dat is iets waarbij ik je ga helpen.

Niet alleen was ik ooit jou; ik weet ook precies wat nu nodig is om een einde te maken aan je conflict — zonder tussenkomst van de rechter.

Zodat jij weer plannen kan maken en eindelijk weer vol gas kan ondernemen. 

Mijn kennis, inzichten en praktische tools — die je direct kunt inzetten om je conflict op te lossen, heb ik in een online programma gezet. 

Wil je nog weten wat maakt dat je je juridisch conflict niet kunt oplossen? Hier komt het antwoord: dat komt door jou.

Schrik dat je af? Niet doen. Het is een zege. Het betekent namelijk dat je een kans geboden krijgt om het vanaf nu anders te gaan doen. 

Om te groeien in persoonlijke effectiviteit. In het daadkrachtig met het leven kunnen omgaan, en je niet langer het slachtoffer te voelen van de situatie.

Want dat is niet wie je in werkelijkheid bent, en wat bij jou als ondernemer past.

Je bent meer. En dat weet je. 

Ik help je alleen maar herinneren wat je daarvoor moet doen. Welke gerichte stappen je moet zetten.

Het mooie: iedereen kan die switch maken. En als je eenmaal die switch hebt gemaakt, voelt dat zo ontzettend bevrijdend. Dat gun ik je.

Veel gestelde vragen

Waar bestaat het online programma uit?

Het programma bestaat uit vier modules die ook worden gebruikt in mijn 1 op 1 trajecten.

Waarom helpt mij dit om mijn conflict op te lossen?  

Deze inzichten en tools gaan je helpen omdat het juist ons lijden is dat maakt dat we de oplossing voor het conflict niet kunnen zien. Terwijl deze altijd in ieder conflict verscholen ligt. En dus altijd binnen handbereik is.

Zolang we kijken met de bril van onwetendheid, zijn we genoodzaakt om anderen in te schakelen om ons conflict op te lossen. En blijft een belangrijk stuk informatie onaangeraakt. 

Ik bied je de inzichten en tools zodat je niet langer onwetend bent, maar je weer helder gaat zien wat de situatie nodig heeft. Van jou. Welke doelgerichte stappen jij mag gaan zetten om je conflict op te lossen. 

Is deze aanpak geschikt voor ieder conflict?

Ja! In ieder geval voor ieder conflict dat jou als ondernemer uit balans brengt. Die er voor zorgt dat je je boos, gestrest, ongerust, angstig of machteloos voelt.

Als je geen grip meer hebt op het proces, of misschien wel op je onderneming. Als je (al langere tijd) niet meer jezelf bent.

Door deze aanpak bevrijd je jezelf van die negatieve gedachten en emoties, waardoor de weg vrij komt voor nieuwe inzichten en ingevingen hoe je conflict op te lossen.

Waarom kost dit online programma slechts 47 euro? Dan kan het toch nooit wat zijn?

Ik wil graag dat zoveel mogelijk ondernemers gaan ervaren dat ze zelf in staat zijn om hun conflict op te lossen. Niet iedere ondernemer kan echter een 1 op 1 traject met mij betalen.

Om nu toch de meest praktische tools en inzichten beschikbaar te maken voor een grote(re) groep ondernemers, is je investering slechts 47 euro!

Waar zit het addertje onder het gras?

Die is er niet. Toch is er wel een belangrijk detail om te weten. Omdat de informatie en de practices die je van mij krijgt, eigenlijk veel meer waard zijn dan 47 euro, kan het zijn dat ik deze prijs wel ga verhogen.

Maar zolang jij deze pagina nog ziet, kun je meedoen met dit programma voor slechts 47 euro.

Bestel nu en ontvang meteen toegang tot jouw online programma voor een heldere visie hoe jij je conflict zelf kunt oplossen. Nu tijdelijk voor slechts 47 euro

Wat klanten zeggen

5/5

“Het feit dat werkelijk wordt gezien wat nodig is, helpt enorm”

Ik wilde meer rust in mijn systeem. Door de aanpak van Barbara ervaar ik minder spanningen en heeft mijn creativiteit een boost gehad. Ik heb nu meer dan ooit voor ogen wat te doen. 

Dat gezien wordt wat werkelijk nodig is, helpt enorm. Chapeau!

– Rebecca de Boer, Buitenplaats de Blauwe Meije

5/5

“Door de persoonlijke aanpak wisten we een rechtszaak te voorkomen”

Ik had een ernstig conflict met mijn zakenpartner.

Een rechtszaak dreigde met alle financiële gevolgen van dien voor mij en voor mijn zakenpartner. Ik wist me werkelijk geen raad waar te beginnen.

Door de persoonlijke aanpak van Barbara kreeg ik mijn juiste intenties terug en kon ik emotioneel en financieel weer verder met mijn leven.

– Wim Wentink, directeur Triple – S 

Groet,

mr. Barbara van Riel 

Je hebt nu twee keuzes — waarvan er eentje logisch is


Keuze 1: 
Je doet wat je tot zover hebt gedaan en je kijkt het nog even aan.  In de hoop dat het misschien toch nog lostrekt. Dat conflict.

De uitkomst is voorspelbaar: je krijgt meer van hetzelfde.

Standpunten zullen zich nog meer verharden. Stress zal toenemen. En je focus en ondernemerslust zullen gegarandeerd met rasse schreden de deur uitlopen.

OF


Keuze 2: 
je neemt je eigen verantwoordelijkheid. Je durft naar binnen te kijken. Naar wat maakt dat jíj in dit conflict zit. En je gaat daar concreet mee aan de slag.

Je pakt de kansen en mogelijkheden die je vervolgens krijgt om je conflict op te lossen. Zodat jij weer rust, vrijheid en geluk ervaart. Maar ook weer de lust om te ondernemen.

Dat is wat Door Conflict naar Succes voor jou doet.

Waarom zou je dit níet willen?

Het enige wat je hoeft te doen, is het besluit nemen om er voor te gaan

Klik op de button hieronder.